Aanbiedingen - Aanbiedingen
Baby - Allerlei leuke spullen voor de baby!
Ballonnen - Folie ballonnen en toebehoren
Cosmetica - Dames, heren, kado, algemeen, geuren
Decoratief - Verschillende groepen woondecoratie en sfeermakers
Diversen - Decoratief, batterijen, trends, aanstekers, tassen
Flikkerlichtjes - Leuke lichtgevende artikelen. Super voor avond en nacht evenementen
Gimmics - Lichtartikelen, sleutelhangers, algemeen, geluk
Kadopakketten - Kraamkado
Kantoor - Schrijf- en papierwaren
Kerstartikelen - Kerstmutsen, Kerststicks, kerst, Kerstbeelden, Kerst gimmicks, licht artikelen, kerst.
Oranje / Holland Artikelen - Oranje Caps, Ballonnen, Oranje Boa
Panty en Kous - panty, kousen, apollo, 60 den,
Pluche - Baby pluche, apen, beren, dolfijnen, eenden, gorillas, honden, koeien, schapen, katten
Sieraden - Kettingen, armbanden, oorbellen, Bijouxtiful
Sinterklaas - Sinterklaas, americo, zwarte piet, piet, pepernoot, spekjes, feestdagen, intocht,
Snoep - Snoepkokers, eieren, lollys, geboortekokers
Speelgoed - Jongens, meiden, poppen, autos, houten, algemeen
Spellen - Spelletjes, speelkaarten, even niets te doen, memeroy,
Wenskussens - Leuke kussens met wenstekst
Big Brain Acedemy bordspel Big Brain Acedemy bordspel
Big Brain Academy is de sportschool voor de hersenen! Big Brain Academy, naar het gelijknamige Nintendo-DS spel, laat de teams strijden in 5 verschillende categoriën: Visie, Rekenen, Analyse, Geheugen en Logica. Draai aan het rad en beantwoord binnen dertig seconden zoveel mogelijk vragen van de categorie die de wijzer aanwijst. Door goede anwtoorden te geven verzamel je fiches. Een fout antwoord zorgt ervoor dat je een fiche moet inleveren. De fiches worden na 5 speelronden in de weegschaal gelegd om te kijken welk team als winnaar uit de bus komt. Maar let op, want elke categorie bestaat uit verschillende moeilijkheidsgraden waarbij er fiches van verschillende gewichten te winnen zijn!

Verpakkingseenheid: 0
Boom boom balloon spel Boom boom balloon spel
Bij wie knalt de ballon? Een ingenieus kinderspel. Voorkom dat de ballon uit elkaar knalt. Plaats de ballon in de kunststof houder. Om de beurt gooien de spelers met de dobbelsteen en drukken de pinnetjes in de ballon. Blijft de ballon heel? Goed gedaan! Knalt \\\\\\\'ie? Dat betekent een strafpunt. Spannend kinderspel, een eindeloos knallend succes.

Verpakkingseenheid: 1
Cromagnon, spel maken jou lachen veel Cromagnon, spel maken jou lachen veel
Ontdek de holbewoner in jezelf! Neem de gekke gewoontes van je stam over en groei (of niet!) in de loop van de verschillende tijdperken. Herontdek je prehistorische kennis en probeer de andere holbewoners door middel van gebaren, kleikunst, oertaal en houtskooltekeningen te helpen bij het raden van woorden. Zo kom je vooruit in dit fantastische avontuur! Geef toe aan je oerinstincten die je naar de overwinning leiden. Alleen de meest creatieve holbewoner bereikt de fase van Homo Sapiens en kan het spel winnen.

Verpakkingseenheid: 1
Dito weet jij wat ik denk Dito weet jij wat ik denk
Als je de naam al hoort, Dito: weet jij wat ik denk?, word je eigenlijk meteen al aangetrokken tot de aparte naam van het spel. Het lokt, want wat houdt het precies in? Ook de verpakking met de vrolijke kleuren en gekke poppetjes en termen erop nodigen uit. De vraag is uiteraard: hoe pakt het spel uit in de praktijk, is het echt zo leuk als het eruit ziet? 3-6 spelers, 8+

Verpakkingseenheid: 1
Hoeveel zakgeld heb jij Hoeveel zakgeld heb jij
Een vraag die ieder kind bezighoudt als het zakgeld krijgt, is: hoeveel zakgeld krijg ik en hoeveel kan ik ermee doen? In dit bordspel draait het erom zoveel mogelijk zakgeld te verzamelen. En dat kan ook met sparen! Inhoud: speelbord, 55 speelkaarten, speelgeld in uiteenlopende waardes, dobbelsteen, spelregels Voor 2–6 spelers vanaf 6 jaar.

Verpakkingseenheid: 1
Leesspellen Leesspellen
Leesspellen is een doos met 4 verschillende spellen waarmee kinderen van 4-6 jaar de beginletters en de lettergrepen leren herkennen, leren lezen en woorden en teksten leren begrijpen. De spellen hebben verschillende moeilijkheidsgraden voor een gelijkmatig leerproces.De spellen zijn bovendien voorzien van corrigerende systemen, zodat uw kind zelfstandig zonder de hulp van een ouder, kan controleren of de gegeven antwoorden juist zijn

Verpakkingseenheid: 1
Magic teacher spel Magic teacher spel
Plaats Magic Teacher op de vragensokkel, draai de Magic Teacher totdat de aanwijsstok naar het midden van de vraag van jouw keuze wijst. Til de Magic Teacher naar de antwoord sokkel en je zal op magische wijze zien wat het goede antwoord is. Super leuk spel voor een top prijs

Verpakkingseenheid: 1
Memorie Memorie
ToyPlex - Make-a-Pair Memo Hout. Dit ToyPlex Memo spel is gemaakt van kwalitatief zeer goed hout. Voorzien van vrolijk gekleurde afbeeldingen een lust voor het oog. Zeer duurzaam en goed voor urenlang stimulerend en uitdagend speelplezier. In totaal 32 delig met een mooie houten bewaarbox. Vanaf 3 jaar.

Verpakkingseenheid: 4
Mijn eerste rekenspel Mijn eerste rekenspel
Van het berkende merk Ravensburger, mijn eerste rekenspel. Spelenderwijs leren optellen en aftrekken. Het eerste niveau brengt je van 1 tot 20, het tweede laat je met cijfers van 1 tot 100 goochelen. Op de achterkant van de kaartjes kun je zien of je goed gerekend hebt.

Verpakkingseenheid: 3
mijn favoriete huisdierspel mijn favoriete huisdierspel
Het spel waarbij je superveel leert over de leukste huisdieren! Met maar liefst 2200 vragen en meerkeuze-antwoorden. Als je van alle categorieën een chip verzamelt, heb je gewonnen. Inhoud: speelbord, 6 houten pionnen, speelfiches, dobbelsteen, 55 kaarten met vragen en antwoorden, spelregels Voor 2-6 spelers vanaf 7 jaar

Verpakkingseenheid: 1
Paardenwereld Paardenwereld
Paardenquiz voor paardenliefhebbers, over dressuur, uitrusting, paardensport, gezondheid en uiterlijk.Wie heeft als eerste alle 8 fiches en wint het spel?Een boeiend en leerzaam spel voor echte paardenliefhebbers. Iedere vraag heeft drie verschillende antwoordmogelijkheden. Op deze manier beleven spelers die minder kennis hebben van paarden ook plezier in het spel. Eén ding is zeker: hoe vaker dit spel gespeeld wordt, des te groter wordt de schat aan basiskennis en wetenswaardigheden.Inhoud:- speelbord- 6 houten pionnen- speelfichesdobbelsteen,- 55 kaarten met 2200 vragen en antwoorden- Nederlandstalige spelregels Voor 2–6 spelers vanaf 7 jaar

Verpakkingseenheid: 1
Plaatjes Quiz voor kinderen Plaatjes Quiz voor kinderen
Leuke Quiz voor kinderen met plaatjes

Verpakkingseenheid: 2
Rupsje nooit genoeg spel Rupsje nooit genoeg spel
Rupsje Nooitgenoeg is het leerzame verhaal over een rups die langzaamaan een vlinder wordt. Er wordt nu een kaartspel, bordspel en een puzzel van uitgebracht! In het bordspel lopen spelers op een pad op het speelbord om etenswaren te zoeken voor Rupsje. Rupsje kan namelijk alleen ontpoppen in een prachtige vlinder als hij gevarieerd en voldoende eet! Leuk bordspel voor de kleintjes!

Verpakkingseenheid: 1
Seallife spel Seallife spel
Sealife is het enige echte DVD bordspel over het leven in onze zeeën en oceanen. Kijk naar meer dan 200 prachtige films van Jean-Michel Cousteau over haaien, walvissen, dolfijnen, zeeschildpadden, zeeleeuwen, inktvissen, zeesterren en nog veel meer exotische zeedieren in hun natuurlijke omgeving.

Verpakkingseenheid: 1
Vloerpuzzel Vloerpuzzel
Leuke vloerpuzzel van 24 stukjes

Verpakkingseenheid: 4
Wildlife DVD BordspelMeer afbeeldingen Wildlife DVD Bordspel
Schreeuwende apen, grazende buffels, razendsnelle krokodillen, de super intelligentie van een olifant of natuurlijk de koninklijke arrogantie van de leeuw; de Serengeti in Tanzania is één van de mooiste wildlife gebieden ter wereld. Bijna elk wild dier, nog levend op aarde, is er te zien. Identity Games biedt nu iedereen de mogelijkheid rond te toeren in de Serengeti en unieke beelden te bekijken. Kijk, leer en \\\'have fun\\\'. Dit zijn de drie speerpunten van het Wildlife dvd Bordspel (genomineerd Speelgoed van het Jaar 2006, categorie 8 - 12 jaar). Vernieuwend is dat dit, in Nederland ontwikkelde, bordspel in combinatie met twee dvd\\\'s wordt gespeeld. Meer dan vijf uur uniek beeldmateriaal en maar liefst 3200 vragen en antwoorden zorgen ervoor dat het spel steeds vernieuwend blijft. Uniek is ook dat er niet om toerbeurten wordt gespeeld, maar dat iedereen tegelijk speelt. Diegene die als eerste vanuit zijn jeep \\\'de big 5\\\' (olifant, jachtluipaard, buffel, leeuw en neushoorn) heeft gefilmd is winnaar van het spel. Maar eigenlijk wel het meest speciaal is de man die voor de beelden heeft gezorgd. Hugo van Lawick fi lmde ruim 30 jaar in de Serengeti. Meer dan 40 prachtige natuurfi lms maakte hij, waarvan \\\'People of the Forest\\\' de bekendste is. Hij is bekroond voor zijn werk met maar liest 8 EMMY Awards. Discovery Channel en Animal Planet maken veelvuldig gebruik van zijn werk en inmiddels behoren zijn fi lms zelfs tot het Nederlands Cultureel Erfgoed. Wildlife dvd Bordspel is een nieuwe vorm van spelen. Want het is bijzonder educatief, enorm leuk om te doen en uniek door de beelden van Van Lawick. Waan je in de Afrikaanse wildernis en ga op ontdekking met de man die er alles van weet.

Verpakkingseenheid: 1
Wortelwroeten Wortelwroeten
Het leuke spel wortel wroeten.Wie vindt de wortel zonder worm? Trek om de beurt een wortel, maar pas op dat je niet de wortels met de wormen trekt! Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar.

Verpakkingseenheid: 1

© Basicproducts.nl - Website door BE-WEB - All rights reserved

  logo psi
In onze webshop:

Aanbiedingen

Baby

Ballonnen

Cosmetica

Decoratief

Diversen

Flikkerlichtjes

Gimmics

Kadopakketten

Kantoor

Kerstartikelen

Oranje / Holland Artikelen

Panty en Kous

Pluche

Sieraden

Sinterklaas

Snoep

Speelgoed

Spellen

Wenskussens